NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo TOPSHOP | TOPMAN
Moda pentru Ea si pentru El >> TOPSHOP | TOPMAN

TOPSHOP | TOPMAN

N/A
N/A
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Despre magazinul TOP SHOP | TOP MAN din Bucuresti Mall

În Bucuresti Mall – Vitan s-a deschis primul magazin TOP SHOP | TOP MAN din România! Având o suprafață de 1.000 mp, pe un singur nivel, magazinul aduce în atenția vizitatorilor haine și accesorii pentru bărbați din colecțiile Topshop mainline, Boutique și denim, renumite pe plan internațional.

Magazinul pune la dispoziție un serviciu Gratuit de Personal Shopping și Styling. Practic, clienții vor beneficia de sfaturile unui consultant de fashion personal și de acces exclusiv la cele mai noi articole de îmbrăcăminte.

Te așteptăm în magazinul TOPSHOP | TOPMAN din Bucuresti Mall – Vitan să descoperi un brand cu adevărat aspirațional de haine și accesorii pentru bărbați!

Despre Topshop

Topshop este un retailer dinamic, care conectează oamenii cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele de haine must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal; de asemenea, Topshop propune o colecție de pantaloni denim extrem de versatilă, colecție care vinde global 1 pereche la 10 secunde.

Recunoscuți ca fiind campionii design-ului colaborativ și al noilor talente, lista personalităților de seamă care au facut parte din campaniile Topshop conține nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, și bineînteles Gigi și Bella Hadid. Majoritatea hub-urilor de designeri Topshop au căpătat deja recunoaștere mondială, în special colaborările cu iconicul supermodel Kate Moss, mult apreciații designeri britanici JW Anderson, Christopher Kane și Joanathan Saunders, cea mai recentă fiind cea alături de premiatul designer Michael Halpern. Inovația permanentă, prin parteneriate tehnologice exclusive alături de Oculus Rift și platforme sociale – precum Twitter, Facebook și Pinterest – asigură recunoașterea retailer-ului ca fiind un lider digital și mereu în linia întâi a viitorului.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri pătrați și primeste în jur de 400,000 de vizitatori săptămânal. Magazinul online Topshop.com atrage în medie 4.5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele. Topshop.com oferă consumatorilor, fanilor și follower-ilor o experiență de shopping interactivă și greu de egalat.

Despre Topman

Cei care au reușit să pună moda masculină pe harta internațională a fashion-ului, brandul britanic Topman este o autoritate în domeniul stilului. De la modele iconice la liniile clasice, Topman și-a câștigat renumele printr-o abordare energetică și de nestavilit, o dorință de a produce modă masculină cu adevărat aspirațională. Topman a lansat colecții capsulă Exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling, alături de renumiți ambasadori de brand precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Împingând trendurile înainte și schimbând felul în care bărbații privesc shopping-ul, Topman oferă gratuit servicul de personal shopping în magazine selecționate. Amprenta globala a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și oferă livrare către 100 de țări.

Despre VOICI LA MODE GROUP

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, inclusiv Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans si Cafe La Mode.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: https://voicilamode.com/

Moda pentru Ea si pentru El
Hartă Locație