NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo BW Photo Booth
Foto >> BW Photo Booth

BW Photo Booth

N/A
N/A
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

3… 2… 1… Zâmbește!

Nimic nu este mai plăcut decât amintirea momentelor importante din viața ta! Aceste momente sunt de cele mai multe ori neașteptate, haioase, spontane! Intră acum în cabinele noastre foto și lasă-te condus de entuziasmul fotografiilor instant!

Îți ia mai puțin de un minut! Și dacă ai nevoie de puțină extravaganță, aici vei descoperi o sumedenie de opțiuni disponibile: fotografii alb-negru, fotografii colorate, sau poți alege dintre diferitele colaje disponibile. Folosește-ți imaginația și fii îndrăzneț! Distrează-te făcând fotografii de care te vei amuza mai apoi acasă, la birou, sau unde dorești.

Vrei să împarți bucuria amintirilor cu cei dragi? Alege numărul de exemplare făcute după fotografiile din cabina foto, utilizând ecranul tactil. Nu putea fi mai simplu de atât!

Ai nevoie urgent de fotografii tip ID sau pașaport?

Nicio problemă!

Acum iți poți face chiar tu aceste fotografii! Găsește cabina nostră cea mai apropiată de tine și ești gata! Câte fotografii vei primi? Ei bine, pe fiecare coală listată vei avea 8 fotografii tip ID sau pașaport. Cool, așa-i?

BW Photo Booth – mai mult decât fotografie

Foto
Hartă Locație